Assegurança estalvi / pensions autònoms

A la vista de s'evolució de ses pensions públiques, cada dia és més aconsellable estalviar sistemàticament per complementar la una prestació pública de jubilació que tendeix a convertir-se, de cada vegada més, en un mínim purament testimonial.

Ses assegurances d'estalvi o plans de pensions per autònoms de Servibroker són solucions d'estalvi que li permeten construir sa seva pensió de jubilació que desitgi:

  • Assegurances d'Estalvi / Plans de Previsió Assegurada / Planes d'Inversió Assegurada: Acumulen ses aportacions sistemàtiques o úniques amb un tipo d'interès garantisat a venciment:
    • sense que ses aportacions quedin bloquejades fins a sa jubilació
    • amb ses primeres períodicas bloquejades fins a sa jubilació, a canvi d'aplicar es mateix sistema d'estalvi fiscal vigent pes plans de pensions quan se realisen ses aportacions.
  • Plans de Pensions: ses aportacions queden bloquejades fins a sa jubilació, però permeten un alt desgravament fiscal en es moment de s'aportació. També en casos especials se podran recuperar es drets consolidats: desocupació de llarga durada, malaltia greu, invalidesa, unes quantes dependències, embargament sobre sa vivenda habitual.

¿Necessita més informació? Contacti amb Servibroker i l'ajudarem a definir què segur d'estalvi s'ajusta a ses seves necessitats personals i familiars.

Mos Seguesqui en Facebook, TwitterInstagram!

Avantatges d'estar assegurat: es nostre blog sobre assegurances

Des 2018

SERVIBROKER PERELLO teinforma diciembre 2018

El sistema públic de pensions espanyol s'enfronta a difícils reptes en els pròxims anys: una piràmide demogràfica in...

Des 2016

Quins ciutadans europeus paguen més impostos

Compari amb aquesta eina els impostos que es paguen a cada país.

Gen 2016

Les Famílies tenen la menor quantitat d'efectiu des de 2005

Les famílies espanyoles atresoraven 72.940 milions d'euros en metàl·lic als finals del passat setembre, segons l'...