Assegurança Ciber Risc

  • 25/09/2019
xarxes socials

Què és Ciber risc?
És el risc financer, físic o de paralització de l'activitat derivat d'un incident dels sistemes d'informació (persones, tècniques de treball, dades o sistemes o recursos informàtics.
La fallada o vulneració pot originar-se “online” o “offline”, dins o fora de l'organització, i de manera accidental o maliciosa, afectant dades personals, informació confidencial o a la infraestructura tecnològica.
Per què contractar un segur ciber?
La informació és un dels actius corporatius més importants. La interrupció total o parcial dels sistemes informàtics pot tenir un impacte devastador en el nostre negoci i fins i tot arribar a paralitzar-lo. Les reclamacions de tercers vinculades amb temes informàtics suposen costos cada vegada més alts, no només per l'augment dels atacs sinó pels canvis normatius. L'impacte en la reputació pot ser incalculable. S'ha demostrat que els proveïdors també són una porta d'accés als teus sistemes. A Europa existeixen severes sancions derivades d'un incompliment de la normativa de protecció de dades. El crim cibernètic és el que creix més i a major velocitat a nivell mundial.


Etiquetes: assegurança ciber risc


Avantatges d'estar assegurat: es nostre blog sobre assegurances

Cómo evitar que Facebook acceda a nuestro WhatsApp

  • 27/08/2016
xarxes socials

La notícia, coneguda ahir, va ser una bomba per als milions d'usuaris de Whatsapp repartits pel món: Facebook començaria a explotar les dades dels usuaris d'aquesta aplicació de missatgeria estafadors multes comercials. És cert que molts s...

Etiquetes: facebook, xarxes socials, whatsapp